Over Be4Fashion

Groot aanbod aan exclusieve merkenmode en dit aan messcherpe prijzen

Be4Fashion.be is een dynamische webshop die tot doel heeft u een assortiment aan hoogwaardige merkkledij aan te bieden aan zeer scherpe prijzen. De kledij die wij aanbieden komen uit collecties van bekende modelabels, door ons zorgvuldig geselecteerd en die nog recent aan normale winkelprijzen werden te koop aangeboden. Wij bieden u superieure modekledij aan en dit aan de meest gunstige prijzen.

Onze collectie bestaat uit een hoog aantal hoogwaardige stuks en van zodra een bepaald model is uitverkocht wordt het onmiddellijk uit het aanbod weggenomen. U loopt dus niet het risico iets te bestellen dat niet meer voorradig is. De boodschap is echter wel op=op en het is dan ook best er zo snel mogelijk bij te zijn.

Wij zorgen ervoor dat de verzending op een snelle en correcte manier wordt uitgevoerd. Mocht de bestelling toch niet beantwoorden aan uw verwachtingen, hebt u het recht de aankoop op onze kosten terug te sturen, ten laatste 14 dagen na datum van bestelling.

 

 

Veilig betalen

Betaal veilig en gemakkelijk via één van de volgende betalingsmethodes: MultiSafePay of vooruitbetaling per overschrijving. Onze website is voorzien van de laatste beveiligingen. Wij garanderen dat uw gegevens enkel gebruikt worden voor het afwikkelen van de bestelling.

 

 

Abonneer u op onze nieuwsbrief en krijg hiervoor extra korting

Onze nieuwsbrief informeert de leden over de nieuwste aanwinsten en collecties. Bovendien genieten leden van onze nieuwsbrief van extra kortingen. Al reeds bij de eerste inschrijving op de nieuwsbrief geniet u van een extra korting van 10% op het bedrag van uw bestelling. Door regelmatig de nieuwsbrief te consulteren kan u daarnaast nog genieten van extra acties.

  • Betalen via overschrijving
  • Gratis retour in een Bpost leveringspunt